Dankjewel Tour

Of je nu ondernemer bent, bij een organisatie werkt die bedrijven verder helpt of als vrijwilliger Gelderse ondernemers een duwtje in de rug geeft… Dankjewel! voor jouw bijdrage aan een duurzaam en krachtig economisch Gelderland. Gelderland kreeg van het Comité van de Regio van de EU de European Entrepreneurial Region (EER) Award. 

Het is tijd voor taart 

Provincie Gelderland wil samen met zoveel mogelijk gemeenten en met ondersteuning van de Rabobank de ondernemers in het zonnetje zetten, die Gelderland helpen verduurzamen en groeien. Dat betekent dat wij dit jaar graag elke week een taartje eten met een mooie ondernemer. En we vragen gemeenten deze ondernemers uit te nodigen. 

Tour 2019 

Elke week bedankt een gemeentebestuurder (wethouder of burgemeester) een ondernemer in zijn /haar gemeente. Dat doet die persoon door het uitreiken van een taart ter plekke bij het bedrijf. Dit houden we 51 gemeenten, dus 51 weken vol. Zo is elke gemeente in Gelderland een keer aan de beurt. 

Communicatietoolkit 

U wordt als gemeente ook aangemoedigd de EER Award in 2019 zelf uit te dragen en in 2019 meerdere momenten te kiezen om hun ondernemers op deze of een andere manier in het zonnetje te zetten. Dit kan bijvoorbeeld tijdens de verkiezing voor Ondernemer van het Jaar, een ondernemerscongres, bij de opening van een nieuw Ondernemerhuis of bij het starten van nieuwe samenwerkingsverbanden. 

Taart van Rabobank en Hilvers 

De taart wordt u aangeboden door de Rabobank. De Rabobank is partner van provincie Gelderland en doet mee aan verschillende programma’s om (startende) ondernemers een stap verder te helpen met hun bedrijf. De taart wordt gemaakt door Bakkerij Hilvers uit Arnhem die uitgeroepen is tot Gelders Familiebedrijf 2018-2019 

Contactpersoon 

Voor vragen over de Dankjewel Tour, neem contact op met Marleen van Boheemen via EER2019 [at] Gelderland [dot] nl