EER Award

EER Award English version

Gelderland heeft de award voor meest ondernemende regio in de EU gekregen, de European Entrepreneurial Region Award. In 2019 vinden daarom diverse activiteiten plaats om dit te vieren en anderen kennis te laten maken met onze regio. 

Gelderse bedrijven, overheden en instellingen kunnen in 2019 het EER Award logo gebruiken. De toekenning van de Award is immers te danken aan alle ondernemers en partners die Gelderland maken tot ondernemende en innovatieve regio. Op deze pagina kun je het logo downloaden. Je kunt het logo bijvoorbeeld toevoegen aan je email handtekening of vermelden tijdens evenementen die je organiseert.  

Voor vragen over de EER Award neem contact op met EER2019 [at] gelderland [dot] nl  

Bekijk hieronder de aftrap van het EER Award-jaar op 12 februari.

Aftrap EER award 2019 from Provincie Gelderland on Vimeo.

Dankjewel Tour 

Provincie Gelderland wil samen met zoveel mogelijk gemeenten en met ondersteuning van de Rabobank de ondernemers in het zonnetje zetten, die Gelderland helpen verduurzamen en groeien. Dat betekent dat wij dit jaar graag elke week een taartje eten met een mooie ondernemer. En we vragen gemeenten deze ondernemers uit te nodigen. 

Lees meer over de Dankjewel Tour 

Fotowedstrijd 

In het EER Award jaar organiseert programma De Groeiversneller van Oost NL een fotowedstrijd rond de thema’s ondernemen en duurzaam groeien.  

Lees meer over fotowedstrijd Ondernemend Gelderland

E-Magazine 

Ter gelegenheid van het winnen van de EER Award is er een speciaal magazine uitgebracht met een tiental parels uit provincie Gelderland.  

Bekijk hier het bladerbare magazine

Read our magazine in English