How2Finance Geldermalsen

How2Finance is speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar een financiering voor hun bedrijfsactiviteiten. Op 06 juni 2019 vindt How2Finance plaats bij de Rabobank in Geldermalsen. 

Het financieringslandschap lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein voor een startende of groeiende ondernemer. Het is niet makkelijk om het hele plaatje te overzien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken?

Tijdens How2Finance events krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijt-sessie, die Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert. 

Of de ondernemer nu in een pre-seed fase zit, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en interessante informatiebijeenkomst wordt er kennis gemaakt met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe kan je te werk gaan? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om eigen cases in te brengen en voor te leggen aan de aanwezige experts.

Het programma ziet er als volgt uit:

08:00 uur – Inloop met ontbijt en koffie & thee
08:30 uur – Introductie
08:45 uur – 5 korte presentaties van experts op het gebied van financiering
09:30 uur – 2 ondernemers vertellen over hun ervaringen
10:00 uur – pauze en intekenen voor speeddates
10:15 uur – speeddaten met experts (5 rondes van elk 10 minuten)
11:30 uur – afsluiting

Ondernemers kunnen via de website www.how2finance.nl meer informatie verkrijgen en een gratis toegangskaart ontvangen.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Rabobank Geldermalsen