How2Finance ontbijtsessie voor ondernemers

How2Finance is speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar een financiering voor hun bedrijfsactiviteiten. Op 14 november 2019 vindt om 07.45 uur How2Finance plaats op het IPKW in Arnhem. Benieuwd naar de top 10 financieringsmogelijkheden, meld u dan nu gratis aan. 

Het financieringslandschap lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein voor een startende of groeiende ondernemer. Het is niet makkelijk om het hele plaatje te overzien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? 

Van vroege fase financiering tot groeikapitaal

Tijdens How2Finance events krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijtsessie, die Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert. 

Of de ondernemer nu in een pre-seed fase zit, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en interessante informatiebijeenkomst wordt er kennis gemaakt met de top-10 van financieringsinstrumenten.

Hoe kan je te werk gaan? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om eigen cases in te brengen en voor te leggen aan de aanwezige experts.

Meer weten en aanmelden?​

Via de website www.oostnl.nl/how2finance vindt u meer informatie en kunt u zich gratis aanmelden.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Arnhem