Novio Tech Campus

Novio Tech Campus huisvest bedrijven in Health en High Tech. Verbinding staat daarbij centraal. Open innovatie tussen onderzoekers en ondernemers in Health en High Tech leidt hier namelijk tot groei. Dit maakt van de campus een innovatieve hotspot van producten en diensten voor een betere, gezondere wereld. Van preventief malaria medicijn, tot een nieuwe generatie chips. Het gebeurt op Novio Tech Campus: Where Innovation Works.

Wij bieden huisvesting op maat in een omgeving waar de ondernemer centraal staat. Dit betekent: volop mogelijkheden in business support, (netwerk)evenementen en een link met alle relevante partijen in het Health en High Tech netwerk van regio Nijmegen (en daarbuiten).

Ons aanbod:

  • Briskr Academy: kennis en ervaring delen in een programma van workshops en masterclasses gericht op ondernemerschap in Health en High Tech.
  • Briskr Validate: impact creëren voor patiënten en burgers door de link te leggen tussen behoeftes in gezondheidszorg en innovaties van ondernemers.
  • Business Growth Circles (NEXT OEM): een groep ondernemers begeleiden technisch georiënteerde bedrijven met groeipotentie en -ambities.