Oneplanetcrowd

Oneplanetcrowd is een crowdfundingplatform waarop toekomstgerichte investeerders geld lenen aan maatschappelijk innovatieve ondernemingen. Zij treffen elkaar op het platform oneplanetcrowd.com. Behalve een aantrekkelijk financieel rendement draagt crowdfunding via Oneplanetcrowd bij aan een positieve impact op mens en milieu. Met dit dubbel rendement wil Oneplanetcrowd de transitie naar een duurzame economie versnellen.

OneplanetCrowd is er voor ondernemers die een financieringsvraag hebben en een bijdragen leveren aan de één of meerdere Sustainable Development Goal(s)SDG’s nastreven. Aan de andere kant bereiken wij particuliere (impact)-investeerders.

Naast groeikapitaal brengt financiering via Oneplanetcrowd u ook:
 

  • Publiciteit: de campagne genereert zichtbaarheid en substantiële aandacht bij on- en offline media. Dit heeft nieuwe klanten (consumenten en B2B), investeerders en zelfs sollicitaties van talentvolle kandidaten tot gevolg.
  • Betrokkenheid: zowel bij energieprojecten als voor MKB bedrijven creëert crowdfunding betrokkenheid. Voor energieprojecten kan dit vaak via burgerparticipatie. Dat wil zeggen dat de mensen uit de directe omgeving van het project direct kunnen meedoen.
  • Marketingwaarde: investeerders zijn tevens ambassadeurs die enthousiast zijn over uw product of dienst omdat zij geloven in uw bedrijf of project. Zij vertellen hierover in hun netwerk en brengen daarmee ook weer nieuwe klanten en dragen bij aan de bekendheid.
  • Validatie: het succes van uw campagne laat zien dat men vertrouwen heeft in uw bedrijf en uw product of dienst. Ook leidt het soms tot aanpassingen aan uw product of verpakking n.a.v. de vragen en suggesties die u ontvangt van de crowd.

Bekijk de lopende en succesvol afgeronde projecten via Oneplanetcrowd.