De verbindende Schakel

Het programma De verbindende Schakel is een programma voor en door Gelderse Familiebedrijven.

Het programma De verbindende Schakel is een programma voor en door Gelderse Familiebedrijven. In dit programma krijg je als DGA van een familiebedrijf coaching, kennis, intervisie en toegang tot een waardevol provinciaal netwerk. Als geen ander weten partijen in de programma de uitdagingen en successen van familiebedrijven te duiden. Uw passie voor uw bedrijf, de gedrevenheid voor continuïteit van uw bedrijf en de bijdrage aan de lokale werkgelegenheid maken we samen sterker. Problemen zoals familieperikelen, bedrijfsopvolging of lastige samenwerkingsconstructies stellen we aan de kaak en lossen we samen op met coaching, kennis en intervisie.  

Het Gelders Familiebedrijven Gilde heeft samenwerking met Mazars, Rabobank, Dirkzwager en Beljon & Westerterp. In het programma werken zij samen met provincie Gelderland, VNO NCW Midden, MKB Midden, HAN, Landelijke Expertise Centrum voor Familiebedrijven- Windesheim, Oost NL en KvK.  

Doelgroep: voor familiebedrijven gevestigd in Gelderland tussen de 50 en 250 fte.
Deelname aan kennisbijeenkomsten en het kennisportaal is gratis. Lidmaatschap aan het Gelders Familiebedrijven Gilde kost €500 per jaar.