Startup Gelderland

Startup Gelderland is het netwerk voor Gelderse Startups. Startende en snel groeiende bedrijven dragen bij aan de groei van werkgelegenheid van Gelderland. Deze startups en scale-ups brengen vernieuwing in de economie om maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, gezondheid en voeding aan te gaan. Onderwerpen waar de kracht van Gelderland ligt.

Gelderland verbindt haar innovatienetwerken en organisaties voor startups en scale-ups in het netwerk Startup Gelderland. De provincie investeert samen met verschillende partners in het ecosysteem van Gelderland, zodat bedrijven sneller kunnen groeien. De partners binnen Startup Gelderland werken intensief samen om ondernemers een betere toegang te geven tot kapitaal, markten, netwerken, talent en kennis in Gelderland, in Nederland en internationaal. De experts die ondernemers ondersteunen vind je hier.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en diensten in het startup ecosysteem in Gelderland? Meld je aan voor de nieuwsbrief via www.startup-gelderland.nl. Eerder verschenen nieuwsbrieven: